Toegangscontrole met kentekenherkenning

Toegangscontrole met kentekenherkenning met ANPR camera's bij hekwerk en uw schuifpoort

Toegangscontrole op basis van geautoriseerde kentekens

B&G Hekwerk biedt ook een systeem voor toegangscontrole met kentekenherkenning. De ANPR-camera (Automatic Number Plate Recognition) is specifiek ontworpen voor voertuig-toegangapplicaties. Deze automatische kentekenherkenning is eenvoudig te integreren met de Paxton Net2 toegangscontrolesystemen, omdat de camera een Wiegand 26 bits uitgang heeft. 

Paxton biedt in combinatie met de ANPR-integratie een robuust en gebruiksvriendelijk systeem voor het identificeren van kentekens. Toegangscontrole met kentekenherkenning voor voertuigen wordt al toegepast in een groot aantal applicaties voor stads- en parkeertoegang. Deze toegangssystemen werken op basis van een ANPR-camera en verlenen enkel toegang aan geautoriseerde kentekens.

ANPR-camera als kentekenlezer

De ANPR-camera is ontwikkeld om in uiteenlopende situaties van voertuigtoegangscontrole te fungeren als kentekenlezer. De ANPR-camera is voorzien van speciale firmware met een Paxton-algoritme en zet de kentekenplaatinformatie om in een Wiegand datastring wat rechtstreeks door de Paxton Net2 plus controller gelezen kan worden.

Gemakkelijk toe te voegen aan bestaande toegangscontrolesystemen

Dit zorgt ervoor dat ANPR makkelijk is toe te voegen aan bestaande toegangs-controlesystemen die gebruikmaken van een Net2 plus deurcontroller. Doordat de systeembeheerder het kenteken één op één kan toevoegen aan een gebruiker in de Net2 software is dit één van de eenvoudigste oplossingen op het gebied van kentekentoegangscontrole op de markt. Ook het creëren van rapporten om te zien welk voertuig wanneer is binnengekomen en weer is vertrokken is door gebruik te maken van de Net2 software zeer eenvoudig.

Slagboom of schuifpoort voorzien van kentekenherkenning

Om een slagboom of schuifpoort te voorzien van een kentekentoegangscontrole-oplossing heb je de volgende producten nodig: de Net2 Lite of Pro software, een Net2 plus deurcontroller en de ANPR-camera met de speciale firmware. De Wiegand output van de camera wordt rechtstreeks aangesloten op de lezer poort van de Net2 plus deurcontroller. Zo kan een poort of slagboom eenvoudig automatisch geopend en gesloten worden door de toegangscontrole met kentekenherkenning.

De ANPR-camera voor alle typen weersomstandigheden

De behuizing van de ANPR-camera is ontworpen voor eenvoudige montage op muren en palen. De camera is geschikt voor alle typen weersomstandigheden. Zo ben je ervan verzekerd dat deze altijd werkt en alleen kentekens toegang krijgen die geautoriseerd zijn.