Q-Liner

Schuifpoort Q Liner van B&G Hekwerk

Licht van gewicht én strak van design

De Q-Liner schuifpoort van B&G Hekwerk is de populaire vrijdragende aluminium schuifpoort sluit openingen tot 7 meter af. Onderhoudskosten en slijtage zijn door het geringe gewicht en de geïntegreerde geleidingswielen minimaal.

Uitvoeringen Q-Liner

De Q-Liner schuifpoort past bij vrijwel elk type hekwerk. We leveren de Q-Liner schuifpoort in de uitvoeringen Rondissade en Promade. Deze schuifpoort is verkrijgbaar in de hoogtes 1.500, 1.800 en 2.000 mm. Afhankelijk van de locatie is er de mogelijkheid voor een schuifpoortaandrijving met een openingssnelheid van 25 cm per seconde. Bij een dubbele schuifpoort opent deze dus dubbel zo snel tot 50 cm per seconde.

Direct voor gebruik

De schuifpoort wordt geleverd volgens het plug and play principe. We assembleren en testen de complete schuifpoortconstructie in eigen huis. Ook de levering wordt door B&G Hekwerk zelf uitgevoerd. Wij leveren de schuifpoort op locatie af en deze wordt direct door onze vakkundige monteurs op een vooraf gestorte of prefab fundering in bedrijf gesteld.

Veiligheid voorop

Uiteraard voldoet de Q-Liner aan de laatste Europese veiligheidsnormen NEN en deze schuifpoort is door TÜV gecontroleerd en CE-gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.

Service en onderhoud van de Q-liner

Regelmatig onderhoud van het toegangsbeheer en de toegangssystemen verlengt de levensduur en voorkomt veelal storingen of kostbare reparaties aan hekwerken en poorten. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen kunt u kiezen om de schuifpoort te laten keuren en onderhouden door middel van onze onderhoudscontracten. Zodoende wordt voldaan aan de verplichte Europese norm NEN- norm EN 13241: 2003 + A2: 2016.