Hekwerk sportveld

Sportveld hekwerk van B&G Hekwerk: Ballenvanger voor sport

Veilig sporthekwerk dat presteert op topniveau

Sport moet leuk én veilig zijn voor zowel spelers als toeschouwers. Daarom is sporthekwerk een onmisbaar element bij voetbalvelden, hockeyvelden, tennisbanen en speelveldjes. Niet alleen om toeschouwers te beschermen met bijvoorbeeld ballenvangers, maar ook om ervoor te zorgen dat niemand zomaar het veld op kan behalve de spelers. Bovendien worden ballen met het hekwerk sportveld altijd binnen korte afstand van het speelveld gehouden.

Met een Olympiade hekwerk van B&G Hekwerk kun je rekenen op veilig sporthekwerk dat presteert op topniveau. Of het nu voor voetbal, hockey, tennis of een gewoon speelveldje is, dit sporthekwerk voldoet aan de specificaties van de verschillende sportfederaties, heeft een hoogstaande kwaliteit en is leverbaar in diverse opties. Zo kun je het eenvoudig aanpassen aan de wensen en behoeften van jouw sportclub of spelactiviteiten.

Onze Olympiade hekwerk sportveld opties:

·      Olympiade ballenvanger met net, gaas of een combinatie van beiden
·      Olympiade hockey sporthekwerk
·      Olympiade tennis sporthekwerk
·      Olympiade veldafscheiding

Olympiade ballenvanger

Niet elke bal op doel gaat er ook in. Om te voorkomen dat een gemiste bal te ver doorrolt, iets beschadigt of – nog erger – toeschouwers raakt, biedt de Olympiade ballenvanger uitkomst. Deze is speciaal ontwikkeld voor sporten zoals voetbal, hockey of tennis. Met deze vorm van sporthekwerk blijft de bal binnen het speelveld en worden toeschouwers beschermd.

Hoogwaardige kwaliteit

De Olympiade ballenvanger is verkrijgbaar met een net, met gaas of met een combinatie van beiden. Alle varianten worden gekenmerkt door een robuuste buizenconstructie. Verder zijn de netten van polyethyleen en het gaas en draadmatten van hoogstaande kwaliteit.
Doordat de ballenvangers in verschillende afmetingen leverbaar zijn, vormt het altijd de perfecte verdedigingslinie. Voor elke situatie en voor elk doel.

Olympiade hockey sporthekwerk

Een hockeybal kan hard aankomen. De Olympiade Hockeyveldafscheiding van B&G Hekwerk kan tegen een stootje. Voor dit speciale hockeyhekwerk combineren we onze standaard veldafscheiding met draadmatten en eventueel met kunststof slagplanken. De robuuste omheining houdt ballen effectief tegen. Hierdoor kunnen toeschouwers veilig en comfortabel van de wedstrijd genieten.

Combineren met ander sporthekwerk

De speciale hockey veldafscheiding kan perfect gecombineerd worden met onze ballenvangers om ook achter het doel voldoende veiligheid te garanderen. Kortom: veilig sporthekwerk van topniveau, voor sporters én publiek.

Olympiade tennis sporthekwerk

Ook hoog opvliegende ballen blijven binnen de baan dankzij de Olympiade tennisbaanafrastering van B&G Hekwerk. Dit scheelt zoekwerk en zorgt dat de sporters en het publiek optimaal kunnen genieten van het spel.

Het sporthekwerk is 3 meter hoog en eventueel aan de zijkant aflopend tot een hoogte van 1 meter. Uiteraard kan het specifiek op maat gemaakt worden en is het leverbaar voor één of meerdere tennisbanen.

Jarenlange kwaliteit

Voor de afrastering gebruiken we enkel gaas en spandraden van hoogstaande kwaliteit. Deze hebben een hoge treksterkte en zijn strak te spannen. Hierdoor behoudt de afrastering tot in lengte van jaren zijn vorm.

Olympiade veldafscheiding

Supporters langs de lijn zijn vaak even fanatiek als spelers in het veld. Met de Olympiade veldafscheiding van B&G Hekwerk blijven supporters op veilige afstand. Dit robuuste hekwerk van ongeveer 1 meter hoog geeft een duidelijk grens aan. Hierdoor kunnen alle wedstrijden ongestoord verlopen. Bovendien wordt het publiek ook tegelijkertijd beschermd tegen harde ballen bij bijvoorbeeld hockey.

Multifunctioneel hekwerk sportveld

De veldafscheiding is geschikt voor verschillende sporten. Bij sommige sporten kan deze gecombineerd worden met bijvoorbeeld draadmatten of kunststof slagplanken voor extra bescherming. Daarnaast is de veldscheiding ook te combineren met ballenvangers zodat de bal altijd binnen het speelveld blijft en het publiek optimaal beschermd is.

Altijd een passende veldafscheiding

De afscheiding is gemaakt van duurzaam, onbreekbaar en absorberend materiaal, wat de impact van de bal beperkt. Ook aan uitstraling is gedacht, want onze veldafscheiding is in een groot aantal verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Hekwerk sportveld op maat?

Ben jij op zoek naar een passende oplossing voor een sportaccommodatie of speelveld? De experts van B&G Hekwerk helpen je graag verder om te kijken welk sporthekwerk het beste bij je past. Zo ben je altijd verzekerd van een oplossing op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of meer informatie.