Palissade

Spijlenhekwerk Palissade van B&G Hekwerk

Palissade: vierkant de beste!

Kenmerkend voor het Palissade spijlenhekwerk zijn de verticale, vierkante spijlen die een kwartslag gedraaid zijn. Stekend door de horizontale liggers geven ze een esthetisch mooi beeld. Dit wordt versterkt door de blinde verbinding tussen staanders en spijlenvakken. Beugels, bouten en moeren zijn onzichtbaar en de zwarte kunststof afdekkappen maken het plaatje compleet af. In een Palissade spijlenhekwerk worden alle sterke aspecten van een hekwerk gecombineerd tot één geheel.

Optimale beveiliging

Als het terrein vraagt om een combinatie van een optimale sterke beveiliging gecombineerd met een fraai aanzicht, dan is een Palissade spijlenhekwerk zonder meer de beste keuze. Palissade spijlenhekwerk wordt veelal toegepast op locaties zoals kantoorparken, bedrijfsterreinen, onderwijsinstellingen of transportbedrijven.

Het Palissade spijlenhekwerk is leverbaar in de kleuren donkergroen en zwart. De vierkante spijlen van de Palissade maken uitbuigen onbegonnen werk. De spijlen zijn door de extra zware boven- en onderliggers gevoerd, waardoor loswrikken onmogelijk is. Het B&G Palissade spijlenhekwerk is het meest vandalismebestendige hekwerk in de markt.

Stevig verankerd
Voor jarenlange stevige verankering heit B&G de staanders van het Palissade spijlenhekwerk diep de bodem in. De blinde verbindingen tussen staanders en spijlenvakken bevorderen de veiligheid en voorkomen ongewenst demonteren. Omdat ook dit hekwerk voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen kunnen klanten tot in lengte van jaren rekenen op een onderhoudsvrije omheining.

Meerdere varianten
Naast het Palissade spijlenhekwerk is er ook de keuze voor een Barricade of Rondissade spijlenhekwerk. Voor iedere wens en beveiligingsvraag heeft B&G de juiste oplossing, Het Palissade hekwerk heeft een bijpassende draai- of schuifpoorten, om de terreinomheining compleet te maken. Naar wens kunnen deze toegangspoorten uitgevoerd worden met elektronische toegangscontrole.