Comfort-Turner

Comfort Turner: draaipoort van B&G Hekwerk in Carrade uitvoering

Degelijk en functioneel

Gewoon een degelijke, functionele draaipoort met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding: dat is de Comfort-Turner van B&G. Deze draaipoort heeft zich op de meest uiteenlopende locaties bewezen en blijkt een duurzame oplossing voor dagelijks gebruik. Daarmee is de draaipoort uitermate geschikt voor bedrijfsterreinen, scholen en privéterreinen.

Veelzijdig

De Comfort-Turner draaipoort is leverbaar in de uitvoeringen Barricade, Rondissade en Carrade welke zorgen voor een tijdloze, strakke uitstraling. Met deze poort is de toegang altijd maximaal. De draaipoort is namelijk leverbaar in breedtes tot 3 meter in enkele uitvoering en tot 6 meter in dubbele uitvoering en kan tot 180 graden opendraaien. De veilige en unieke sluiting heeft in elkaar grijpende delen. Daardoor kunnen wij verzekeren dat de poort niet opengebroken kan worden. Bekijk hieronder de verschillende varianten van de Comfort-Turner.

Veiligheid voorop

Uiteraard voldoet de Comfort-Turner draaipoort aan de laatste Europese veiligheidsnormen NEN en zijn ze door TÜV CE-gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.

Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud van draaipoort verlengt de levensduur en voorkomt veelal storingen of kostbare reparaties. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen kun je ervoor kiezen B&G de draaipoort te laten keuren en onderhouden met een onderhoudscontract. Zodoende voldoet jouw terreinbeveiliging aan de verplichte Europese norm NEN-norm EN 13241: 2003 + A2: 2016.