Gaashekwerk

Gaashekwerk van B&G Hekwerk

Open, vriendelijk en veilig

Het gaashekwerk heeft een open uitstraling en is relatief onopvallend. Gaashekwerk heeft vaak slechts een functioneel doel waarin voornamelijk afbakening de focus heeft. Gaashekwerk is de meest toegepaste vorm van afrastering en is veel te vinden in landelijke gebieden, privéterreinen en rond bedrijventerreinen.

Constante kwaliteit

Ook voor dit type hekwerk hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om dat te realiseren gebruiken we gaas- en spandraden van bovengemiddelde kwaliteit. Deze hebben een hogere treksterkte en zijn erg strak te spannen. Hierdoor behoud de constructie nog jarenlang zijn vorm.

Keuzes, opties, oplossingen

Gaashekwerk is bij B&G standaard beschikbaar in hoogtes tot 2,5 meter. Daarbij is er de keuze voor een constructie met of zonder bovenbuis en met of zonder puntdraad. Dit hebben we onderverdeeld in drie types gaashekwerk. De Rasterade LB zonder bovenbuis is relatief onopvallend en tegelijkertijd functioneel met een open uitstraling. Deze is zeer geschikt voor privéterreinen. De Rasterade RB is wat opvallender en robuuster welke is voorzien van een bovenbuis. Dit zorgt voor extra stevigheid, wat ideaal is wanneer je het hekwerk wilt beplanten. Verder kan er bij de Rasterade ZB gekozen worden voor een optionele puntdraadhouder. Hiermee kan er prikkeldraad gespannen worden boven de omheining om zo je terrein te beveiligen tegen klimmers.

Zorgeloze betrouwbaarheid

Onze hekwerken worden verzinkt en gecoat. Hierdoor kun je rekenen op een lange levensduur en hoef je je geen zorgen te maken over roest of onderhoud. Het is niet voor niets dat bedrijven steeds vaker voor B&G kiezen.