Toegangscontrole

Veilig & gecontroleerd toegang verlenen

Vaak wordt toegangscontrole in één adem genoemd met toegangsverlening. Toch zijn er duidelijke verschillen tussen deze twee. Kort samengevat is toegangsverlening niet meer dan het openen of sluiten van in- of uitgangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poorten, deuren of slagbomen. Toegangscontrole gaat nog een stap verder; hierbij gaat het om systemen voor het registreren en controleren van in- en uitgangen. Deze systemen checken dus wie of wat er ergens naar binnen of buiten gaat. Daarmee is toegangscontrole een stuk uitgebreider dan toegangsverlening en een wezenlijk onderdeel van toegangsbeheer.

Compleet systeem

Met het systeem voor toegangscontrole van B&G Hekwerk kun je meerdere systemen aan elkaar koppelen en vanuit één locatie aansturen. Bepaal wie in het systeem kan, waartoe de personen toegang hebben en wanneer zij toegang hebben.

Elk systeem voor toegangscontrole geeft beschikking over 192 lezers en 2700 sleutels. Alle toegangsrechten zijn naar eigen wens in te stellen met het bijgeleverde softwarepakket. Daarnaast is het mogelijk tot 100 gebruikersgroepen te beheren en meerdere systemen te koppelen.

Elke organisatie heeft andere behoeften voor zijn terreinbeveiliging en toegangsbeheer. Door een uitgebreid aanbod van modules en de mogelijkheden voor verschillende combinaties, creëren wij de toegangscontrole die naadloos aansluit bij de bedrijfssituatie. Zo ben je er altijd zeker van dat je beschikt over de juiste beveiligingsoplossing.

Extra veiligheid

Doordat je op een flexibele manier kunt controleren en bepalen wie waar op welk moment wel of niet naar binnen mag, creëer je met toegangscontrole een extra beveiligingsoptie. Openbare ruimtes zijn bijvoorbeeld voor iedereen toegankelijk met een elektronische sleutel, specifieke ruimtes alleen voor wie je daarvoor toestemming geeft.

Kosteneffectief

Het invoeren van een toegangscontrole-systeem biedt naast extra veiligheid ook een slimme oplossing op het gebied van kosten. Doordat het toegangscontrole-systeem van B&G Hekwerk werkt met elektronische sleutels, hoeven sloten en cilinders niet meer vervangen te worden wanneer iemand zijn of haar sleutel verliest. Deze kunnen namelijk eenvoudig in het systeem geblokkeerd en verwijderd worden. En dat bespaart dus kosten.

Waarom dit systeem voor toegangscontrole?

Het systeem voor toegangscontrole kent een uitgebreid aantal mogelijkheden en combinaties. Omdat elk terrein en elke organisatie uniek is, vergt iedere situatie een andere combinatie van modules. De experts van B&G Hekwerk adviseren en helpen graag bij het kiezen van de juiste modules die perfect passen bij jouw beveiligingsbehoeften. Neem dus gerust contact met ons op.