Slagbomen

Slagboom voor uw pand? Bestel bij B&G Hekwerk!

Gecontroleerd en effectief gemotoriseerd verkeer reguleren

De slagbomen van B&G reguleren en controleren effectief gemotoriseerd verkeer op het terrein. Onze slagboom heeft een open uitstraling, maar vormt toch een duidelijke barrière die niet zomaar te passeren is. Door de korte open- en sluitingstijd wordt gemotoriseerd verkeer effectief gecontroleerd. Slagbomen zijn ideaal voor toegangscontrole van wegen of terreinen en worden vaak ingezet bij truckparkings, bedrijventerreinen, parkeerterreinen, garages, havens en high security-locaties.

Soorten slagbomen

Afhankelijk van het terrein kan er gekozen worden voor een slagboom in enkele of dubbele uitvoering. Hierbij is een enkele slagboom geschikt voor locaties met een relatief normale verkeersstroom. Voor locaties met een relatief hoge verkeersstroom is een dubbele slagboom doorgaans het meest geschikt voor een vlotte doorstroom van ingaand en uitgaand verkeer. Voor een nog betere toegangscontrole worden slagbomen vaak in combinatie met een schuifpoort gebruikt.

Elektrische slagbomen

De elektrische slagbomen van B&G Hekwerk zijn geschikt voor een overspanning van 2 tot en met 8 meter. De aluminium kast heeft een solide constructie tegen vandalisme en is dankzij de vele opties vrijwel volledig naar wens aan te passen.

Om extra stabiliteit aan te brengen worden slagbomen met een slagboomarm vanaf een lengte van 5 meter voorzien van een vangpaal. Dit voorkomt dat de slagboomarm doorzakt. Het is ook mogelijk om kleinere slagbomen te voorzien van een vangpaal of pendelsteun. De behuizing van de slagboom is standaard gecoat in de kleur wit (RAL9010) met rood reflecterende signaalstrepen op de arm. Indien gewenst zijn andere RAL-kleuren voor de console beschikbaar. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden gerust contact op met onze specialisten.

Slagboom voor hoge verkeersfrequentie

Heeft je terrein te maken met een hoge verkeersfrequentie of wil je een brede doorgang afsluiten? Dan adviseren wij onze robuuste BT-slagboom. Deze slagboom is beschikbaar voor een overspanning van 2,5 tot en met 8 meter. Deze slagboom is bijzonder geschikt voor onder andere bedrijventerreinen, parkeerterreinen/parkeergarages, havens of high security locaties.