Service & Diensten

Hoewel onze producten en beveiligingsoplossingen voldoen aan de modernste eisen, kan er altijd iets mis gaan. Daarom is service en onderhoud een onlosmakelijk onderdeel van onze dienstverlening.

Sterker nog, bij B&G is deze discipline een professioneel apparaat dat 24 uur per dag bereikbaar is door heel België. Het B&G-serviceteam staat paraat in verschillende delen van het land en kan dus snel op de plaats van bestemming zijn.

Onze allround monteurs kunnen naast de service van onze eigen producten vaak ook gelijkwaardige producten van andere leveranciers repareren en/of onderhouden.

Onderhoudscontract

Met een B&G onderhoudscontract blijft het terrein in topconditie en optimaal beveiligd. Heeft u nog geen onderhoudscontract?

Verzoek tot reparatie

Via onze storingsmelder is het mogelijk een verzoek tot reparatie in te dienen.

Bestekservice

Terreinbeveiliging komt veelal terug in bestekken. B&G Hekwerk maakt het architecten, adviseurs en bestekschrijvers zo eenvoudig mogelijk met bestekteksten op maat voor de totale terreinbeveiliging. Met de bestekservice van B&G Hekwerk zijn bestekteksten eenvoudig te downloaden. De bestekservice werkt snel en eenvoudig. In een paar klikken genereert u de bestektekst van ieder hekwerk en iedere poort, compleet met elektrische componenten. De B&G bestekservice is overzichtelijk, functioneel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Aan de B&G producten en innovatieve oplossingen hangen bijzondere specificaties, zoals maatvoering en productdetails van aandrijvingen. B&G heeft dit goed omschreven in de bestekteksten. Alle bestekteksten van de B&G hekwerken en de B&G poorten hebben we inzichtelijk gemaakt conform diverse standaard besteksystemen.

B&G concepten bestekservice

Naast de reguliere bestekservice heeft B&G een concept bestekservice. Hier zijn 25 belangrijke soorten locaties geselecteerd met het beste beveiligingsadvies per locatie. Deze adviezen zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring en een analyse van orders voor deze locaties door de jaren heen. De B&G concepten geven per locatie een advies over het type hekwerk, draaipoort, schuifpoort en eventuele slagboom. B&G Concepten Bestekservice