Mikasade

Mikasade

Veilig, onderscheidend én stijlvol

Het spijlenhekwerk Mikasade van B&G combineert noodzakelijke beveiliging met een stijlvolle en onderscheidende uitstraling. De eerste indruk van dit hekwerk is bepalend en zorgt voor een speels, toegankelijk maar stijlvol visitekaartje van het bedrijf.

Ultieme beveiliging
Mikasade spijlenhekwerk is zeer geschikt voor locaties waar stijlvol en duurzaam hekwerk gewenst is. Dit hekwerk wordt veelal toegepast bij bedrijfsterreinen, kantoorparken, parken, scholen, privéterreinen en woningbouwprojecten. Mikasade biedt ultieme beveiliging en bescherming met een grote esthetische waarde.

Voor jarenlange stevige verankering heit B&G de staanders van het Mikasade spijlenhekwerk diep de bodem in. De blinde verbindingen tussen staanders en spijlenvakken bevorderen de veiligheid. Ze zijn vandalismebestendig en voorkomen ongewenst demonteren. De overstekende spijlen maken overklimmen vrijwel onmogelijk en door de diagonale en verticale plaatsing van de spijlen is het hekwerk sterk en duurzaam.

Meerdere varianten
Naast het Mikasade spijlenhekwerk is er ook de keuze voor een Barricade, Rondissade of Palissade spijlenhekwerk. Voor iedere wens en beveiligingsvraag heeft B&G de juiste oplossing. Het Mikasade hekwerk heeft een bijpassende draaipoort welke naar wens uitgevoerd kan worden met elektronische toegangscontrole.