Draadmathekwerk

Draadmathekwerk van B&G

Stabiel en onderhoudsvrij

Het draadmathekwerk is een oplossing welke bestaat uit een combinatie tussen een spijlenhekwerk en een gaashekwerk. Het draadmathekwerk wordt stevig in de grond verankerd en heeft een praktische en decoratieve uitstraling. De draadmatten die tussen de staanders zijn bevestigd zijn robuust en flexibel tegelijkertijd. Harde windstoten zijn daarom geen enkel probleem en objecten die tegen het hekwerk aan botsen leiden niet direct tot urgente schade.

De opties voor het uitzoeken

Het draadmathekwerk is beschikbaar in vier verschillende stijlen. De carrade is het basismodel. De dirade heeft een knik in de constructie voor extra stevigheid. De promade heeft compactere mazen en de securade is een omheining die maximale beveiliging bied binnen het segment.

Veilig & Betaalbaar

Het draadmathekwerk is een betaalbaar type hekwerk. Om die reden is deze oplossing geschikt voor elk type bedrijf. Het hekwerk heeft verder geen uitsteeksels en is daardoor veilig voor mens en dier. Het hekwerk is robuuster dan een gaashekwerk en heeft een moderne uitstraling.

Voor elk terrein

Het draadmathekwerk is robuust en vereist nauwelijks tot geen onderhoud. Hierdoor is het hekwerk ideaal voor locaties waar een gebrek in het hekwerk direct een groot veiligheidsrisico vormt. Denk hierbij aan openbare gebouwen, stadions, fabrieken, scholen, speelplaatsen, parken enz. Bovendien kan deze oplossing ook ingezet worden als middel voor crowd control.