Terrein als visitekaartje

B&G Hekwerk: houd zorgen buiten. In de foto: A-liner Rondissade.

Terrein als visitekaartje

De eerste indruk is belangrijk, het buitenterrein is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Relaties, leveranciers en medewerkers moeten zich welkom voelen en ongenode gasten houd je liever buiten. Hoe combineer je noodzakelijke beveiliging met een open en moderne uitstraling? B&G Hekwerk heeft een passend antwoord voor elke locatie.

Beveiliging begint buiten

B&G Hekwerk is een A-merk op het gebied van hekwerk, terreinbeveiliging en toegangsbeheer. Al sinds 1963 werken we samen met onze opdrachtgevers – in binnen- en buitenland – aan de beste beveiligingsoplossingen. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Daarom staat bij elk project steeds de wens van de klant centraal.

Full-service en maatwerk

Optimale terreinbeveiliging begint bij het combineren en integreren van de beste producten uit de markt. B&G Hekwerk beschikt over de kennis, contacten en eigen productiefaciliteiten. B&G levert steeds de hoogste kwaliteit. Door standaardproducten slim te combineren, leveren we maatwerk tegen een scherpe prijs.

Productie en innovatie

B&G beschikt over het grootste geautomatiseerde productieproces binnen de hekwerkbranche. Daarmee produceren en assembleren we zelf innovatieve en kwalitatief hoogstaande hekwerken en poorten. Deze worden ontwikkeld in onze eigen research & development omgeving. Mooie voorbeelden van eigen innovatie: het spijlenhekwerk en de aluminium schuifpoorten.