B&G Hekwerk: houd zorgen buiten

Hekwerken en poorten kun je overal bestellen. Die van B&G zijn echter in de eigen productiefaciliteiten geproduceerd en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Daar zorgen we al sinds 1963 voor. In die tijd heeft B&G zich ontwikkeld tot een moderne organisatie die als doel heeft een belangrijke rol te spelen bij het bieden van een zorgeloos leven voor haar klanten. Zowel in Nederland als daarbuiten.

B&G hekwerk biedt klanten volledige zorgeloosheid, van bestekservice tot installatie en van service en onderhoud. B&G staat voor Toegankelijkheid, Beleving en Vakmanschap. Om dat te kunnen garanderen, heeft B&G meer dan 150 medewerkers in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Want ons vakgebied is het mooiste wat er is. Tenminste dat vinden wij!

Productie en innovatie

B&G beschikt over het grootste geautomatiseerde productieproces binnen de hekwerkbranche. Daarmee produceren en assembleren we zelf innovatieve en kwalitatief hoogstaande hekwerken en poorten. Deze worden ontwikkeld in onze eigen research & development omgeving. Mooie voorbeelden van eigen innovatie: het spijlenhekwerk en de aluminium schuifpoorten.

Behalve met onze producten, onderscheiden we ons in de markt met betrokken ondernemende verkoopadviseurs en vakkundige monteurs. Dag in dag uit adviseren en ontzorgen zij onze opdrachtgevers en bouwen een langdurige relaties op.