Wie zijn we

Identiteit

Kenmerkend voor B&G zijn trefwoorden als:

  • Kwaliteit & kennis
  • Betrouwbaar & flexibel
  • Service & ontzorgen
  • No-nonsense & innovatief

Missie

Mens en omgeving doeltreffend en toonaangevend beschermen tegen beveiligingsrisico’s van buitenaf. Daarbij is het dynamische proces van veiligheid het uitgangspunt zodat voor opdrachtgevers de hoogste standaarden in terreinbeveiliging gewaarborgd blijven.

Visie

Door de groei van mens, maatschappij en welvaart wordt beveiliging ervan steeds belangrijker. Daarom ligt de focus bij B&G Hekwerk op het bieden van totaalconcepten, waarbij service en betrouwbaarheid de speerpunten zijn. Het merk B&G staat daarbij voor maatwerkoplossingen, betrokkenheid en kennis om dominant te blijven in de markt.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel bij B&G. Naast de levering van duurzame producten kijken we naar het effect van onze bedrijfsprocessen op mens, milieu en maatschappij. Zo zijn we bewust bezig met het beheersen van onze afvalstromen, het verminderen van het gebruik van plastic en papier en het bewust omgaan met kostbare grondstoffen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze pagina over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.