Onze kennis

Kennis / kunde / ervaring

B&G bestaat inmiddels 50 jaar. Een jarenlange ervaring met het produceren van hekwerk en poorten en een eigentijdse R&D-afdeling garanderen de beste kwaliteit volgens de nieuwste technieken. Maar de medewerkers van B&G maken het echte verschil. Gemotiveerde B&G-ers met een oranje hart en liefde voor het vak, zorgen er dag in, dag uit voor dat de klant zo goed mogelijk wordt bediend.

Verzinken / coaten

Om zeker te zijn van een lange levensduur worden alle hekken en poorten verzinkt. Steeds vaker kiezen onze klanten voor extra poedercoating zodat de gekozen terreinbeveiliging ook qua kleur past bij de huisstijl en in harmonie is met de architectuur. Met al deze maatregelen heeft u de zekerheid dat uw B&G-terreinbeveiliging er ook na jaren nog steeds perfect bij staat.

Perfecte montage

De grote zorg die we besteden aan duurzaamheid van ons product is een belangrijke fase in ons totale kwaliteitsdenken. Een 100% montage op locatie is de volgende stap in ons kwaliteitsproces. Onze goed opgeleide en ervaren montageteams zorgen ervoor dat het door u gekozen systeem snel en vakkundig wordt geïnstalleerd. Onze VCA-certificering geeft u daarbij de zekerheid dat er – ook op uw terrein – veilig wordt gewerkt.

Certificering / brancheverenigingen

B&G is gecertificeerd op het gebied van:

Bovendien zijn wij aangesloten bij:

  • NHI (Nederlandse Hekwerk Industrie); branchevereniging

Klik op onderstaande afbeeldingen voor het downloaden van de certificaten van B&G.