Onze aanpak

Persoonlijk contact

Graag leren wij u persoonlijk kennen en bouwen we met u een langdurige relatie op.

Opname op locatie

Mogen we even bij u inbreken? Ieder terrein is uniek en heeft zijn eigen beveiligingseisen. Samen met u maken we een Security Scan van de locatie en een inventarisatie van uw specifieke beveiligingswensen. Aan de hand daarvan adviseren wij u over de mogelijkheden om uw locatie zo goed mogelijk te beveiligen.

Het advies verwerken we in een offerte op maat die we graag komen toelichten. Indien wij de beveiliging voor u mogen realiseren dan bevestigen wij dat in een heldere opdracht, waarin tevens alle gemaakte afspraken worden vermeld. In overleg met u plannen wij de productie, levering en montage in.

Focus op service

Na de oplevering houdt het uiteraard niet op. Iedere poort, slagboom of andere vorm van toegang heeft regelmatig onderhoud nodig. Niet alleen om deze in topconditie te houden, maar ook vanwege wettelijke verplichtingen op het gebied van inklembeveiliging. Uiteraard heeft B&G ook hiervoor een prima oplossing. Jaarlijks onderhoud zorgt er voor dat u verzekerd bent van een optimale werking van uw installaties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan kan B&G er snel bij zijn. U leest er alles over in het hoofdstuk Service en Onderhoud