Aangenaam, wij zijn B&G Hekwerk

B&G Hekwerk is een toonaangevende speler in de markt van hekwerk en geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Best werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers in Nederland, België, Europa en de Nederlandse Antillen. Naast advisering en verkoop is ook de moderne productiefaciliteit hier gevestigd. Bij onze activiteiten kunnen we terugvallen op vele tientallen jaren ervaring, die teruggaat tot 1963.

B&G Hekwerk draagt actief bij aan de invulling van de behoefte aan veiligheid door het juiste evenwicht te creëren tussen bereikbaar en gesloten. Bereikbaar waar gastvrijheid gewenst is. Gesloten waar bescherming van vitale processen noodzakelijk is.

Tijden zijn veranderd. Ook, of misschien juist, als het gaat om de beveiliging van mensen, organisaties en locaties. De maatschappij is voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen en die gaan in veel gevallen verder dan uitsluitend het plaatsen van een hek, poort of camera. Beveiliging anno nu bestaat in de optiek van B&G vooral uit het integreren van de diverse beveiligingsoplossingen. Wij beschikken over de benodigde kennis, we hebben de contacten en we produceren zelf. Maar bovenal weten we als geen ander de verschillende disciplines bij elkaar te brengen en op elkaar af te stemmen. Zodat er toegevoegde waarde ontstaat waar opdrachtgevers op kunnen bouwen. En waarbij borging, service en continuïteit waardevolle begrippen zijn.