B&G België NV is een dochteronderneming van de S4G groep.

Deze onderneming telt verschillende productie-entiteiten en verkoopfilialen en heeft een ijzersterke reputatie als gespecialiseerd toeleverancier van hekwerken en beveiligingssystemen. De hoofdactiviteit in België is het leveren en monteren van alle hekwerk ter beveiliging van industriële gebouwen, sportterreinen en openbare gebouwen.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten in België zijn wij op zoek naar een elektro-/servicemonteur.

Uw functie:
De functie kent een splitsing in taken. Aan de ene kant houd je je bezig met het aansluiten, afstellen en in bedrijf stellen van elektrische poorten. Het andere deel betreft het verhelpen van storingen; iets wat erg divers kan zijn. Er kunnen bijv. problemen zijn met/in de motorkast van een elektrische poort, maar ook kan de storing te maken hebben met alle overige elektronica (intercom, tele-opener, fotocellen, camerasysteem enz.). In dergelijke gevallen dien je te onderzoeken wat er aan de hand is om het vervolgens zo mogelijk te repareren.

Uw profiel:
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die in de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen woont. Daarbij beschik je minimaal ook over een elektro-achtergrond (verkregen door opleiding of werkervaring) waardoor je snel in staat bent om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard ben je communicatief vaardig en daarmee in staat om op een goede manier om te gaan en te communiceren met klanten en collega’s. Je kan zelfstandig problemen analyseren en oplossen.

Ons aanbod:
Een aangename werksfeer in een modern bedrijf met een gezonde ambitie, een aantrekkelijk remuneratiepakket in functie van uw kennis en ervaring (incl. bedrijfswagen).

Ben jij die flexibele elektromonteur, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel.

Interesse?
Stuur of mail via onderstaand formulier uw sollicitatie met uitgebreid cv naar:
B&G België NV
ter attentie van Dhr. Jan Gekiere
Wayenborgstraat 11
Industriezone Noord II
2800 MECHELEN

E-mail : jgekiere@bghekwerk.be
Website : www.bghekwerk.be


Stuur C.V. mee: